Zoeken naar zoek alleen

Uw zoekactie voor zoek alleen leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Bottomboy 20 jaar West-Vlaanderen - Wevelgem
Bottom slet zoekt topmannen
Hoi ik zoek voor morgen topmannen die me lekker willen neuken of mij willen meenemen naar sauna of club  

Bottom slet zoekt topmannen
Bot 47 jaar West-Vlaanderen - Wevelgem
Bot zoekt
Ik zoek een top die me komt neuken. Ben 47 normaal gebouwd.  
Piet 64 jaar West-Vlaanderen - Ieper
Senior zoekt senior
Ben 64j hetero in relatie, maar wel een weinig ervaren bi-kantje. Lang geleden enkele keren trekdate gehad. Ik zoek een oudere man (65+,70+ graag) die eerlijk en open is en wat vertelt over zijn status en ervaringen met mannen. Je bent onbesneden en ook niet kaal geschoren. Een pluspunt is zeker ook dat je dik geschapen bent. Samen met jou wil ik wat spelen en strelen en onszelf kunnen laten gaan. Gewoon eens elkaar lekker aftrekken lijkt me leuk. Bij een échte klik sta ik zeker open om regelmatig af te spreken en is elkaar afzuigen absoluut bespreekbaar. In mijn fantasie liet ik me al pijpen en pijpte ikzelf ook, al kreunend een orgasme in elkaars mondje en het zaad op het tongetje zien en uit de mond laten vloeien. Ik reageer ENKEL OP DUIDELIJKE STATUS EN PROFIEL EN VERLANGENS. Anders heeft reageren GEEN ZIN !!!  

Senior zoekt senior
Mathias 20 jaar Antwerpen - Antwerpen
Student zoekt
Hoi ik ben mathias een 20 jarige student uit Antwerpen. Ik zoek voor vanavond nog een leuke date  

Student zoekt
Luc 58 jaar Vlaams-Brabant - Diegem
date papa zoekt zoon
Hoi! Ik ben luc 58.171.87 17 cm intiem kaal en verzorgde en normale man uit regio diegem .Ik ben op zoek naar jonge gast tussen 18 tot 30 jaar voor geile date pijpen neuken .Hou van jong en behaard xl lul ben geen faker mail voor afspraak.Kan niet ontvangen wel verplaatsen reactie met foto en gsm nr voor date Kusjes Luc  
lovebi 52 jaar Limburg - Genk
Op zoek naar zachte langdurige lik en pijpbeurt met klaarkomen in mondje
Hoi. Ben 52j bi man uit de buurt van Genk. Ben op zoek naar een bi of gay man die net als mij houdt van zachtjes likken en zuigen tot we lekker in mekaars mondje spuiten... Reageer liefst met foto van je harde pik aub! Tot straks?  

Op zoek naar zachte langdurige lik en pijpbeurt met klaarkomen in mondje
Jongeman 28 jaar Antwerpen - Antwerpen
Klasse jongeman! Op zoek naar een rijper bi maatje voor fun.
Hallo, ik ben een stijlvolle jongeman van 28 1.75 66kg die graag geniet van het leven en daarbuiten wil ik iemand leren kennen waar een klik is tussen ons. Ik ben op zoek naar een rijpere zakenman die ook zelfstandig is als ik. Ik ben voor veel te vinden als de klik er is. Dus veel kan niks moet maar daarbuiten zoek ik echt iemand om samen leuke momenten te bevelen, zoals , samen op reis gaan samen bi trio’s met vrouwen, samen met ons tweetjes leuke geile dingen doen ook weekendjes weg gaan samen op reis gaan en zo voort! Enkel bi mannen die verzorgd zijn en zelfstandig zijn tussen de leeftijd van 55 e 64. Graag reageren met een gewone foto en jou stats aub. Voor de juiste klik is de afstand geen probleem.  
Helper 56 jaar Oost-Vlaanderen - Hofstade
Wie kan ons helpen?
Mijn vriend en ik zijn op zoek naar een plaatsje waar we met elkaar kunnen vrijen. Daar we allebei gehuwd zijn kunnen we zelf niet ontvangen. We zijn beiden heel verzorgd, deftig, sociaal en discreet. Wie kan ons helpen en heeft een plekje voor ons? Is voor overdag in de week  
Rob 71 jaar Antwerpen - Zoersel
Tranny
Zoek sex met een tranny vrouw  

Tranny
Bert 60 jaar West-Vlaanderen - Waregem
Zoekt bi vriend
Ik zoek een bivriend voor speelse mommenten.ik ben in relatie en zoek ook zo iemand. Ik kan ontvangen.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10